Open Ateliers "Maskers"

Workshop Improvisatietheater met maskers

Heb je ervaring met het spelen met trance-masks of full-masks? Of wil je kennis maken met maskers volgens de traditie van Keith Johnstone? Wil je zelf een collectie maskers maken of wil je een masker uitproberen? Dan is dit open atelier iets voor jou!

Tijdens het Open Atelier ‘Maskers’ kun je op je eigen niveau en met begeleiding van anderen werken aan je ‘masker-skills’. Naast een trainingsruimte is er ook plek om creatief bezig te zijn en aan een masker te werken, in een informele setting. Uiteraard onder het genot van een bakje thee/koffie.

Kijk voor achtergrondinformatie over maskers op de website van Steve Jarand

Samen

Data: in 2019: 27 januari en 19 mei

Tijden: 13.00 – 17.00 uur

Deelnemers: improvisatietoneelspelers en acteurs

Locatie: 't Fundament (oefenruimte van Theater ‘ t Kapelletje), V.d. Sluijsstraat 176, 3033 SR Rotterdam. Route op http://theaterkapelletje.nl

Kosten: € 20,00 (incl 21% BTW, koffie en thee en klein materiaal)

Inschrijven

Inschrijven

Datums


NaamWerkAdresPostcodeWoonplaatsTelefoonEmail27 januari 2019
19 mei 2019

annuleringsvoorwaarden. Annuleren met volledige restitutie van het workshopbedrag kan tot 30 dagen voor aanvang. Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang krijg je 50% van het workshop bedrag retour. Bij annulering na 14 dagen voor aanvang is restitutie niet meer mogelijk. De workshop gaat door bij vijf of meer aanmeldingen!